Kerst bestelling

Bij kwaliteits slagerij van Vliet bent u op het juiste adres voor het bestellen van eerste klas kwaliteits vlees, vleeswaren, wild en gevogelte voor de kerst!


Ook dit jaar proberen wij van slagerij Leo van Vliet er een onvergetelijke kerst van te maken hierbij hebben wij ook dit jaar weer ons online bestelformulier voor u klaar staan.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust telefonisch contact met ons op 015 – 2121878.


    Kwaliteits varkensvlees


    Procereur rollade : Kruiden:

    Filet rollade : Kruiden:

    Varkenshaas :

    Varkens filet aan 1 stuk :


    Kwaliteits rundvlees


    Runder rollade : Kruiden:

    Ossenstaart :

    Rosbief :

    Luxe Rosbief

    Runder riblappen : in blokjes gesneden:

    Runder ribeye : Aantal:

    Runder entrecote : Aantal:

    Kogelbiefstuk : Aantal:

    Haasbiefstuk (ossenhaas) : Aantal:

    Haasbiefstuk aan 1 stuk :


    Kwaliteits Kalfsvlees


    Kalfs gehakt :

    Kalfs riblappen : Blokjes:

    Kalfs schenkels (ossebuco) :

    Kalfs ribeye : Aantal:

    Kalfs fricandeau (RAUW) :

    Kalfs schnitzels (150 gram per stuk) Aantal:

    Kalfs oesters (150 gram per stuk) Aantal:


    Voor de voorgerechten


    Runder carpaccio (80 gram per portie) Aantal:

    Kalfsrollade (voor vittello tonato 80gr per portie) Aantal:

    Gerookte kipfilet :

    Runder pastrami :


    Fondue en Gourmet


    Gourmet aantal personen

    varkenshaas, biefstuk, kipfilet, mini hamburgertjes en mini slavinken

    Fondue aantal personen

    varkenshaas, biefstuk, kipfilet, mini hamburgertjes en mini slavinken


    Wild en of Gevogelte

    Hertenbiefstuk (ca. 160 gram per stuk) aantal:

    Konijnen bout (ca. 225 gram per stuk) aantal:

    Hazenrug filet (ca. 160 gram per portie) aantal:

    Hele hazenrug (ca. 600 gram per stuk) aantal:

    Hazen bout (ca. 300 / 400 gram per stuk) aantal :

    Eendenborst filet (ca. 180 / 200 gram per stuk) aantal:

    Parelhoen supreme (ca.180 gram) aantal :

    Herten frenched rack 10 ribs (ca. 1500 gram per stuk) aantal :

    Wild goulash vlees (per 500 gram) :

    Eendenvet in blik (700 gram per blik) aantal :


    Kalkoen


    Hele kalkoen Aantal:

    Kalkoen filet (+/- 600 - 800 gram per stuk) aantal:

    Kalkoen dij (+/- 400 - 600 gram per stuk) aantal:

    Kalkoen filet rollade (vanaf 500 gram): Gekruid:

    Hele kalkoen gevuld en sousvide gegaard. aantal:


    Eventuele opmerkingen:


    Naam:
    Telefoonnummer:
    Uw email :
    Datum ophalen: